Всички истински велики мисли се...

"Всички истински велики мисли се зараждат по време на...

10 съвета за по-добър сън

В днешно време голяма част от хората пренебрегват...

Галена налита на жени

отпечатай новината

05.05.2012 09:15 | Видян 3376 пъти

Галена налита на жени

Галена налетя на дамите в столично заведение, в което имаше участие преди дни. Изпълнителката на „Тихо ми пази" се натискаше на всички подрастващи госпожици, дръзнали да се качат на сцената и да танцуват с нея.

Фолкпевицата отъркваше тяло във всяка фенка, след което я въвличаше в еротичната си хореография. Галена умело кършеше снага, а партньорките й едва съумяваха да смогнат на темпото й.

Присъстващите мъже пък не можеха да си намеря място от задоволство. С бурни аплодисменти и викове окуражаваха гостуващата звезда всеки път, когато тя увиваше крак около нечий ханш и се разтягаше назад, пише "Уикенд".

Галена видно бе поласкана от всеобщото одобрение и продължи да радва гостите. Съумяваше да изпълнява музикални желания и да танцува с фенките си. Фолкпевицата се оказа ненаситна и не се задоволи с доброволките. В един момент тя започна да придърпва дами и от близките маси.

Щом ги замъкваше на сцената, Галена повтаряше номера си с увиването на бедра около телата им. Певицата толкова се разгорещи, че захвърли всякакви задръжки. В кулминацията на един от хитовете си сграбчи една от девойките и й пусна език.

Заслужено получи аплодисменти и за тази изцепка. След лесбо изпълненията си чалга дивата продължи да се мята на сцената. Преди да си тръгне, тя разнообрази програмата си и вкара микрофона между краката си. Държеше го с две ръце и се смееше шумно, а феновете й се блъскаха, за да се снимат с нея, научи "Уикенд".

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !