Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Пускат допълнителни билети за ZAZ в София

отпечатай новината

07.05.2012 14:00 | Видян 3045 пъти

Пускат допълнителни билети за ZAZ в София

На 30 май 2012 г. Зала 1 на НДК може и да се окаже тясна за хилядите фенове на френската изпълнителка ZAZ в България.

Билетите за едно от най-очакваните събития от музикалния календар на София стремглаво намаляват, затова до края на седмицата организаторите ще пуснат в продажба допълнително количество пропуски за концерта на втори балкон на залата.

Местата за продажба остават същите - мрежата на Ticketstream (www.ticketstream.bg) и билетния център на НДК.

За щастие, Teren Music предлагат на публиката и алтернативи за присъствие на събитието. От понеделник, 07 май в продължение на една седмица, организаторите ще търсят най-подходящия френскоговорящ образ от столицата, който с охота да поеме ролята на гид на пленителната французойка и бандата ѝ по време на престоя им в България.

„Това съвсем не е лека работа”, споделиха организаторите, „Човекът, на който възложим задачата, ще трябва не само да познава отлично София, да говори френски и да умее да ги забавлява, но по-важно, ще се налага стриктно да следи за изпълнението на програмата на музикантите – от пристигането им в България до тяхното заминаване.

Освен това, ще е хубаво да има отговор за почти всеки техен въпрос или желание. Присъствието му на концерта, както и на случващото се в бекстейджа, ще бъде задължително”.

Всички желаещи да се пробват с тази нелека задача, ще трябва първо да посетят и харесат страницата на Teren Music във Facebook (facebook.com/terenmusic), или сайта им (www.terenmusic.com), откъдето ще научат и условията за краткия конкурс.

Изненадите за феновете на ZAZ няма да спрат дотук. Организаторите обещават още възможности за специални покани за събитието, като всички те ще бъдат своевременно обявявани в близките две седмици на сайта на Teren Music (www.terenmusic.com), както и от партньорите на събитието.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !