Владо Карамазов с първа книга

Родният секссимвол на театъра Владо Карамазов отново...

Полк. Марков каза, че ще ме смаже и...

„Полк. Николай Марков ме заплашваше с физическо...

Министър се развежда заради любовница

отпечатай новината

07.05.2012 16:00 | Видян 8571 пъти | Гласували 1

Министър се развежда заради любовница

Когато една жена се казва Надежда и при това носи оптимистичната фамилия Розова, животът й би трябвало да бъде ПЕСЕН. Ала зла участ сполетя преводачката, която никой не е виждал в ролята й на министерша. А тя води образователния шеф Сергей Игнатов. Или поне го водеше, преди по коридорите на просветното ведомство да се заговори, че министърът – плейбой е забил своята пиарка Ева.

Сергей Игнатов е бая уплашен напоскледък. След като повече от две години гледаше да не се бута пред камерите, напоследък не могат да го спрат от медийни изяви. Причината, освен страха му, че един по един падат министрите от отбора на Дянков в кабинета, а той се числи към него, е и желанието да угоди на пиарката си. Малката сладка Ева му е твърде близка. Според последната клюка – интимно.

Двойничката на Мая Илиева

Вече не крие нежността си към министъра. Двамата неотдавна са били забелязани публично да се излагат на светско внимание в салоните на петзвезден хотел на жълтите павета.
Преди няколко месеца из медиите се появи информация, че Игнатов, който от ученик се има за голям любовчия, завъртял главите на три дами едновременно. Едната гаджиза му била студентка и можела да му бъде дъщеря на своите около 25 години. Другата, явно се има предвид Ева, била в тридесетте си години. А третата била улегнала дама.

Дядо Серго не ще да види своето внуче

Вместо това, той се подмладявал посредством специфична терапия, която несведущи по въпросите на здравословния начин на живот определят простичко като клизма. Това силно го тонизирало и го карало да се чувства в разцвета на силите си.
При толкова много суета, никой не предпологал, че Игнатов всъщност има дългогодишна женитба с отчаяната съпруга Надежда Розова. Кротката и интелигентна труженичка в елитно издателство нямала намерение да прави панаири като други от първите ни дами. Но едва ли би могла да забрави подобно отношение от страна на човека, който управлява образованието, младежта и науката в България. Що за пример е това за младите хора на нашата и без друго твърде объркана държава!
Истината е, че като министър вече над две и половина години, Сергей Игнатов реално свърши само едно дело. Префасонира закона за наумните степени, така че

се самопроизведе за професор

Синът на някогашния партиен секретар на район Селски на столицата се пука от яд само по един въпрос. Голямата любов на живота му – дизайнерката Ефросия Благоева, с която си отдадоха своите най-добри години, го заряза. И то не просто му тегли чертата, ами

го напусна заради друг министър

Тя хвана царския бос на същото образователно министерство Игор Дамянов. От 2003 г. до 2005 г. брадатият интелектуалец беше титуляр в просветата от квотата на НДСВ. После открадна момичето на Игнатов с чара си и двамата заживяха заедно. Игнатов място не можеше да си намери. Той се устреми към кариерата.
Попаднал по случайност като заместник на Йорданка Фандъкова, след като се разбра, че първият анонсиран от нея за поста кандидат бил от ДС, Игнатов стана партия с

майката на Дянков – Румянка Таулова

Освен факта, че е оставила първия си мъж болен в корито и не му дала да вижда дълги години сина си, тя беше първа писта при Тройната коалиция. За благодарност към нея и към факта, че я оставиха на работа в пенсионна възраст, тя се завъртя на 180 градуса. Успя да вдъхнови донос срещу логичния кандидат на ГЕРБ за наследник на Йорданка Фандъкова като министър – Малина Едрева. Така уреди местенцето на Сергей Игнатов. Назначи му за шефка на кабинета, противно на законното изискване за ценз, своято приятелка Лидка. Отстрани супер експерта по средното образование Милка Коджабашиева. Но пък управляващото трио в просветата назначи тираджия за шеф на евроагенцията към министерството за развитие на човешките ресурси. За да не се пречи на някои далаверки, бе отстранена и ресорната заместник-министърка Светлана Ломева. Така ведомството де факто стана владение на вицето Дянков и неговата бойна родителка.    
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !