Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Ники Кънчев с имот в Гръцката Равда

отпечатай новината

07.05.2012 17:00 | Видян 3185 пъти

Ники Кънчев с имот в Гръцката Равда

Тв водещият Ники Кънчев се е сдобил с ваканционно жилище, което се намира недалеч от Солун в село със звучното име Колибес /в превод на български Колибите/, научи Супер 19'.

Китното селце е популярно сред софиянци като Гръцката Равда и е притегателно място за лятната почивка на доста известни българи. Именно там водещият на Да ти паднат 100 хиляди ще отдъхва със съпургата си и малката им дъщеричка. Според клюката,  Кънчев ще води в гръцкото селище и своите добри приятели Део и Лора Караджова, с които всяко лято почива на актуалните къмпингии по родното Черноморие. Неотдавна пък Ники се завърна от Естония, където снима епизодите на новата си тв игра.

Там бил впечатлен от местните барове и традиционната червена бира. След като стъпи на родна почва заклетият цесекар предизвика смут на партито за 20-ия юбилей на международния песенен фестивал Откритие, като се появи със синя спортна блуза. Кънчев заяви, че това било част от екипа на футболния тим Челси, макар спецове да не бяха съвсем съгласни с него.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !