Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Митко Петров с обещаващ дебют в родния шоубизнес

отпечатай новината

08.05.2012 15:30 | Видян 2540 пъти | Гласували 4

Митко Петров с обещаващ дебют в родния шоубизнес

Млад, талантлив и чаровен, Митко Петров прави първата си професионална крачка в шоубизнеса с дебютния си сингъл „За истинската любов”.

Самият той е автор на музиката и текста на песента, а аранжиментът е на Николай Георгиев и Огнян Тодоров. Пеенето за Митко не е наскоро появил се каприз или случайна приумица – той отдавна усъвършенства дарбата си в музикалното училище в Бургас, а тази година му предстои абитуриентски бал.

Идеята за песента „За истинската любов” е още от октомври 2010-та. Първоначално е мислена за дует, но в крайна сметка Митко решава да я изпее сам. Създава текста само за няколко минути, след като получава демото.

Щастливият момент обаче е помрачен от тъжно събитие в семейството му – няколко часа, след като чува демото за първи път, научава лоша новина за баба си, която малко по-късно си отива от този свят. Двамата са много близки, а Митко споделя, че тя е един от хората, които най-силно са вярвали в таланта му.

За известно време работата по сингъла е замразена, но в края на миналата година младият певец решава да я поднови. Стимул му дават най-вече приятелите му, които са слушали песента и го окуражават, че си заслужава да бъде чута от всички.

Митко се свързва с Огнян Тодоров, когото всички в бранша познаваме отлично като голям професионалист – достатъчно е да припомним, че той неведнъж е печелил отличието за Тонрежисьор на годината на наградите „Нов фолк”. Именно в неговото студио навръх националния празник 3 март Митко Петров записва песента.

Скоро песента ще има и две ремиксирани версии, които слушателите ще могат да чуят. Митко пък неотдавна е имал концерт в Латвия, заедно с още няколко ученици на бургаското музикално училище. Там за първи път той представил песента "За истинската любов" пред публика.

"Много се хареса и емоцията, която изпитах беше неописуема, никога няма да я забравя. Създадох много нови приятелства там, благодарен съм, че имах удоволствието и честта да бъда там", коментира младата поп надежда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !