Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Иван свалял Ирина още в училище

отпечатай новината

09.05.2012 13:15 | Видян 3601 пъти

Иван свалял Ирина още в училище

Любовта между Иван и Ирина пламнала още в детските години, признава днес влюбената двойка. Запознанството им датира от почти две десетилетия по-рано, тъй като са били съученици в столичното 22-ро СОУ.

Днешните любовници осъществяват първите си контакти именно някъде по коридорите на даскалото. Също като Иван Ирина е кореняк софиянка и е записана да учи в едно от най-престижните училища в центъра на столицата. Макар че блондинката върви един клас преди синеокия водещ, двамата движат в една и съща компания. Част от нея са и дежурната половинка на Иван - Андрей, както и Стефан Щерев, който в момента също е лице в двата уикенд блока на опосумите.

Иван и Ирина споделят общи интереси и виждания за живота. Помежду им често прехвърчат искри, но всичко е само в границите на шаблонните ученически свалки. След като изкласяват средното си образование, пътищата на двамата се разделят.

Иван и Андрей се захващат да правят „Сблъсък" по несъществуващата вече кабеларка „Ден", а Ирина се впуска да изучава дебрите на пиарството.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !