Притежавам ведър, слънчев и сговорчив...

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив характер. Не го...

Hermès e нa път дa зaмeни Lоuіѕ...

Meждyнapoднaтa ĸoмпaния Hermès e нa път дa зaдминe...

Дейвид Гета и Тиесто на Solar Summer Festival 2012

отпечатай новината

10.05.2012 13:30 | Видян 2797 пъти

Дейвид Гета и Тиесто на Solar Summer Festival 2012

David Guetta - двукратен носител на Грами, с продадени над 5 милиона копия албуми, ще застане зад пулта на стадиона в Несебър за първи път в България, за да представи невероятното си мега шоу на 27 юли. Французинът, приеман като икона на съвременната поп сцена е известен и с прозвището си хитмейкър, заради успеха на всяко негово парче.

Сред най-известните му хитове, покорили всички световни класации са The World is Mine, Without You (ft. Usher), When Love Takes Over, Sexy Chich (ft. Akon), Sweat (ft. Snoop Dogg), ремиксът на Мадона Revolver (отличен с Грами през 2011) и много, много други. Неговите видеа в youtube се гледат по десетки милиони пъти, а лайв изпълненията му са истински мега спектакли, които събират десетки хиляди негови фенове.

Tiesto – холандската мега звезда - ще представи поредния си спектакъл на 28 юли. През последните три години той беше сред специалните гости на Solar Summer Festival , като всяка своя визита у нас той гарниранаше с невероятно мултимедийно шоу.

Гостуването на двете световни звезди в един и същи уикенд в разгара на лятото трудно може да бъде видяно и на най-големите фестивали в света. Това прави Solar Summer Festival сред най-атрактивните събития на сезона не само в България, а и в Европа.

Предвижданията са  тазгодишното му издание да привлече над 20 000 фена от България и съседните ни държави. Туристически агенции от Русия, Румъния, Сърбия, Македония и Гърция вече правят своите заявки за билети.

Така  Несебър се превръща в най-горещата туристическа и парти точка на Балканите. Очаква се, само за един уикенд, приходите за общината от туристи, които специално ще дойдат за фестивала, да надхвърлят 4 млн. лева. 

Ето и малко повече информация за организацията: Сцената, на която ще свирят двете световни звезди и звукът ще бъдат насочени към индустриалната зона на Несебър, за да не пречат на почиващите в курорта. На живеещите в близост до стадиона, както и на хотелите около него, ще бъдат предоставени покани за фестивала.

Стадионът в Несебър ще бъде покрит със специална настилка от Белгия, която ще запази тревното покритие на спортното съоръжение. Организацията на Solar Summer Festival ще е в партньорство с най-голямата спортна зала у нас „Арена Армеец”, в която се проведоха супер успешните тематични издания на фестивала за Коледа и Великден.  

Билети за Solar Summer Festival ще бъдат пуснати в продажба на 11-ти май в мрежите на eventim.bg и магазинната мрежа на GLOBUL. Промоционалните двойни билети ще са на цена от 55 лв., а единичните по 35 лв. След изчерпването им цената ще бъде 70 лв. за двойния и 45 лв. за едната вечер.

Седмица след концертите в Несебър, Solar ще има своя отделна сцена Solar Dance Arena в рамките на Spirit of Burgas. За там вече са осигурени друга плеяда звезди от света на електронната музика, които стилово ще обогатят музикалната програма на Spirit. На 3-ти август зад пулта на Solar Dance Arena ще застане транс иконата Armin van Buuren, на следващия ден най-обичания хаус диджей у нас – Mark Knight, а финалът е запазен за техно магнатите Richie Hawtin и Dubfire.

Летните мега събития под марката Solar ще приключат на тазгодишното издание на фестивала ParkLive на 6-ти и 7-ми септември в София, на който Yalta Club е съорганизатор.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !