Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Джъстин Бийбър идва да види Селена

отпечатай новината

10.05.2012 18:00 | Видян 2627 пъти | Гласували 3

Джъстин Бийбър идва да види Селена

Тийнидолът Джъстин Бийбър идва у нас в края на месеца, за да види гаджето си Селена Гомес, научи "Телеграф".

Според запознати Джъстин ще пристигне на 29 май в България, за да прекара няколко дни с любимата си.Чернокосата красавица по цял ден пише есемеси на певеца и му праща снимки от България, за да го накара да дойде по-скоро.Двамата са разделени от няколко седмици и вече нямат търпение да се видят.19-годишната изпълнителка публикува вчера нова снимка от посещението си в България в личния си профил в "Туитър".

На фотоса се вижда част от интериора на караваната, в която тя се подготвя за заснемането на сцените от филма "Бягството". До снимката тя е написала Trailer love.

Още в началото на престоя си у нас Селена Гомес започна да споделя кадри от България с феновете си по цял свят.Тя публикува в мрежата фотос от БГ ресторант, където обича да похапва преди снимки.Под снимката Селена дори е написала "Най-сладкото ресторантче в България".

Селена Гомес е у нас за част от снимките  на холивудската  продукция "Бягството".Тя е настанена в елитен столичен хотел заедно с колегата си Итън Хоук. Двамата ще останат в столицата още шест седмици. След няколко дни снимачният процес ще се пренесе в Киноцентъра.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !