Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

И Гроздева изгря на Алеята на славата

отпечатай новината

11.05.2012 15:15 | Видян 2926 пъти

И Гроздева изгря на Алеята на славата

Мария Гроздева получи своя звезда в Алеята на славата. Олимпийската ни шампионка в стрелбата мина по червения килим пред кино Арена Младост вчера.

Мария Гроздева получи своята звезда като поредно заслужено златно отличие, след като широката публика гласува за нея в интернет анкета. 39-годишната софиянка има два златни медала от олимпиадите в Сидни и Атина, 3 бронзови, 9 европейски и още десетки отличия от световни купи.

 Гроздева започва да се занимава със стрелба на 11-годишна възраст и на 14 години вече е Майстор на спорта. Днес прославената шампионка е майка на три деца. Съпругът й Валери Григоров, който е и неин личен треньор, я подкрепя и насърчава да се занимава с призванието на живота й - стрелбата.

Алеята на Славата е създадена през октомври 2005 година пред кино Арена Младост с идеята да събере на едно място имената на българите, допринесли за прославянето на страната ни по света и за положителния й международен имидж.

До момента това са 23 сънародници, сред които Христо Стоичков, Васко Василев, Димитър Бербатов, Лили Иванова, Валя Балканска, сестри Малееви, Теодосий Спасов, Васил Найденов, Веселин Топалов, Стефка Костадинова, Астор, Йордан Йовчев и други.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !