И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Слави прави риалити телевизия

отпечатай новината

14.05.2012 15:30 | Видян 2563 пъти

Слави прави риалити телевизия

Дългия влага огромни пари в собствена телевизия, по която ще тече онлайн риалити със затворници рецидивисти, научи "България днес".

Шоуменът Слави Трифонов бил решен да стартира нов мащабен проект телевизионното пространство. След като напоследък рейтингът на неговите продукции по bTV пада

главоломно

той е решил рязко да смени формата и да се захване с нещо съвсем ново. Според близки до Трифонов той ще създаде своя собствена телевизия, която ще излъчва само риалити предавания.

Учиндолецът е възложил на екип от специалисти да разработят няколко съвсем нови концепции за този тип програми и да му ги представят до края на лятото. Освен със собствен капитал Слави ще финансира създаването на новата телевизия и

със средства на съдружници. Той ще притежава 51 процента от дяловете на новото дружество, а останалите ще бъдат

собственост

на двама или трима негови ортаци. Общата стойност на проекта е близо 30 милиона лева. С тези пари ще се оборудват нови студиа и къщи, ще бъде закупена техника и ще се наеме висококвалифициран персонал. Все още не е ясно името на медията, но според работния вариант тя ще се казва "Риалити Трифонов".

Телевизията ще предлага различни риалити формати, които трябва да предизвикат луд интерес у зрителите. Според първоначалните идеи ще има крими

риалити шоу

в което ще участват бивши пандизчии рецидивисти. Ще има предаване за футболни фенове на различни отбори, които ще трябва да съжителстват заедно.

Предвижда се и шоу за хора с различна сексуална Ориентация, които също ще. трябва да делят една къща в продължение на три месеца.

В следващите месеци ще бъдат разработени още няколко концепции. Целта на Трифонов е да предложи принципно нов продукт на пазара, който да привлече интерес и рекламодатели.

В новото начинание ще участва почти целият досегашен екип на "Шоуто на Слави", но ще бъдат привлечени и външни хора с

оригинални

идеи. Самият Слави ще бъде изпълнителен директор на медията, но ще има и свое собствено предаване, което ще коментира различните риалити програми.

Телевизията , ще се разпространява по кабел и сателит. Нейното седалище ще бъде в София, пише още "България днес".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !