Преслава не пя на концерта на Тони...

Концертът в "Арена Армеец", с който Тони Стораро...

Трябват ми още милион и половина кеш:...

Кирил Петков иска от Пламен Бобоков още един милион и...

Селена набива банани цяла нощ

отпечатай новината

18.05.2012 13:00 | Видян 2669 пъти

Селена набива банани цяла нощ

Световноизвестната актриса и певица Селена Гомес, която снима у нас щатския екшън "Бягството", обича да яде софийски банани. Но не за десерт, а за вечеря!

Топпапарацйте на "България Днес" изловиха във фотообективите си 19-годишната звезда в сряда вечерта. Селена бе на забранена за външни лица снимачна площадка около храм-паметника "Св. Ал. Невски" и разиграваше епизоди от екшъна, в който си партнира с друга холивудска знаменитост - Итън Хоук.

Селена се размотаваше по театралната ул. "Раковски" още от осем и половина вечерта, но дъждът, който валеше, я уплаши и към 22 ч. тя за кратко се върна в хотела си.

Малко преди полунощ Гомес се появи на снимачната площадка и се хвана на работа. Преди идолът на тийнейджърите да влезе в кадър, внушителният екип използваше нейна дубльорка, за да нагласи осветлението и останалата техника правилно.

Когато всичко бе готово, 19-годишната звезда се качи в специално пригодена за лентата тузарска кола "Шелби" и започна да си бърбори с Итън Хоук.

По едно време младата актриса извика личната си асистентка - девойка от латиноамерикански произход, и й поръча късна вечеря.

Момичето за всичко веднага се зае с изпълняването на задачата и предаде поръчката си на мъж от продукцията.

Той притича до бюфета на снимачната площадка и се върна с чепка банани и праскови, които Селена изяде с видим кеф, пише "България днес".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !