Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Първи конкурс за красавици от...

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова...

Гергана въртяла любов с ДДС измамник

отпечатай новината

18.05.2012 15:00 | Видян 4693 пъти | Гласували 1

Гергана въртяла любов с ДДС измамник

Милко Талев, сочен от прокуратурата като организатор на схема за измами с ДДС в търговията със захар, е първата любов на фолкпевицата Гергана, научи "България Днес". Талев, който бе задържан със сина на бизнесмена Гриша Ганчев, е покровител на цял куп известни красавици.

Още в началото на кариерата си Барбито на фолка среща бизнесмена, който официално се занимава с внос на кафе и алкохол. Преди време името на Талев нашумя, след като стана ясно, че един от продуктите, които доставя, е енергийна напитка със съдържание на канабис. Тогава беше приета скандална поправка в Закона за контрол над наркотичните вещества и прекурсорите, с която беше позволена рекламата на продукти с изображение на наркотични вещества.

Талев бързо омайва русото изкушение на фолка и я изстелва до първите места във фолккласациите.След като връзката им става сериозна, Гергана дори прекратява участията си за известно време.Романсът обаче е бурен, но кратък и Милко се насочва към друга родна хубавица.

„Познавам Милко, но не сме били гаджета. Това, че сме се засичали на партита, не ни прави любовници", твърди пред вестника Гергана. Хора от близкото обкръжение на Милко обаче казват друго. Според верните му другари Талев омагьосвал една след друга манекенки и певици. Ценни съвети как да прави това получавал от най-добрия си приятел Тодор Славков.

Малък Тошко и Талев години наред организирали лъскави партита за избрани посетители в дискотека „Ескейп", която по това време е собственост на внука на Живков.

Именно там Талев се запознава с красавицата Ася Христова. Скъпи подаръци и екскурзии в Милано са само част от даровете на Талев към хубавицата. След няколкогодишен романс двамата се разделят. Ася Христова отива директно в обятията на повелителя на столичния боклук Румен Гайтански, а Талев залюбва Гергана.

В списъка на захарния бос се нареждат още Наталия Гуркова и Цеци Красимирова.

Двете многократно са отричали  да имат любовни отношения с Милко,но в различни периоди са били рекламни лица на неговия бизнес.

Освен страстни любовни истории плейбоят Милко може да се похвали с познанството си с политици и бизнесмени.

Публична тайна е, че сред най-доверите му хора е бившият земеделски министър Венцислав Върбанов.

Тъмните облаци над Талев надвиснаха миналата седмица, когато бе арестуван заедно със сина на Гриша Ганчев - Данаил, за ДДС измами.

Талев е пълномощникът на фирмите „Симек" и „Офлайн филмс", които според прокуратурата
са точили държавната хазна. Съдът запорира и имотите на обвинения за шеф на Сладката банда Милко Талев. Бизнесменът, сочен за организатор на захарната афера с укриване на ДДС, има 30 имота само в столицата, твърдят запознати.Няколко от палатите му в столицата дори са неофициална снимачна площадка на редица фолкклипове.

източник:в.България Днес

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Гергана с промяна в имиджа

Няма коментари към тази новина !