Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Азис за Райна: Ти пък коя си?

отпечатай новината

24.05.2012 10:30 | Видян 8662 пъти | Гласували 7

Азис за Райна: Ти пък коя си?

Жестока война се заформи между залязващата певица Райна и неслизащия от своя пиедестал Азис. 

Повод за крамолите помежду им стана скандалното интервю на костинбродската чучулига, което даде единствено за "Уикенд" след турнето си в САЩ.
 
В него Азис обвини колегите си в бранша, че се продават евтино зад океана и ги обвини в слугинаж към българските емигранти.
 
"Да, слугинажът, който някои колеги показват към българската общност там, това няколкочасово пеене, това сватбарско отношение, няма нищо общо с мен и с моето творчество! Един артист, една звезда пее между час и час и половина. По 3-4 часа се пее по сватби и кръщенета.Чудя се как певци преди мен са пели по 4 часа да забавляват пияниците и наркоманите. Нямали никакви претенции към организацията-къде ще спят, какво ще ядат... Как не ги е срам. Тук са с огромните претенции, че са звезди, а там се унижават и снижават със Земята", изригна Азис срещу колежките си, сред които попада и Райна.
 
Санданчанката също неотдавна се завърна от турне в Щатите. "Азис е лъжец, само ръси поръси пепел по нас. Дори колеги да са го правили това какво лошо има? Аз знам за какво работя. Отишла съм, за да си изкарам прехраната. Не пея на вход, както Азис твърди",отсече чалга пилето.

Василка пощуря от репликата на Райна. "Тази дама, която не мога да нарека "колежка" с двата тона, които не може да хване, да не знае много, за да не си отворя аз голямата уста и да не я предизвикам на живо в национален ефир да каже как е спала по къщите на хората в Сан Франциско вместо в хотел, както подобава на звезда, за каквато се мисли, и как така е пяла в продънен гараж", изстреля на един дъх Азис. 

Изпълнителят на хита "ММА" се изпъчи още, че докато по време на концертите му в САЩ домакините му са го возели в лимузина, то Райна е обикаляла Сан Франциско като бежанка от Етиопия с метрото и градския транспорт, за който получила карта от своите организатори на турнето й.
 
"Как не й е неудобно да ме нарича "лъжец", при положение, че знам всички подробности за мизерните условия, на които е била подложена. Ходила там да си изкарва хляба. А защо не си го изкарва тук? Тя би била една чудесна сервитьорка във всяка що-годе представителна механа. Защо си мисли, че е звезда? Тя просто не е звезда, никой не се сеща за нея и никой не пуска нейни песни по дискотеките. Последно си спомням за някаква "стрела отровна", за която мънкаше преди 5-6 години. А моите хитове се въртят през 3 песни във всяка една дискотека. Райна... Божичко! Че това момиче цял живот гради кариера на чужд гръб - добре, че раменете на Коцето са широки, че да поемат и нея", рече и отсече чалга кралят, пред "Уикенд".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !