М. Бакалова с главна роля в US комедия

Актрисата Мария Бакалова получава главна роля в бъдеща...

Сашо Кадиев игроман зарибен по Dota 2

Синът на Катето Евро, Сашо Кадиев обяви в Instagram, че...

Робин Гиб оставил 4 млн. лири на любовницата си

отпечатай новината

28.05.2012 09:30 | Видян 1153 пъти

Робин Гиб оставил 4 млн. лири на любовницата си

Робин Гиб оставил наследство от 4 милиона британски лири на бившата си любовница – 36-годишната Клеър Янг, за отглеждането на 3-годишната им извънбрачна дъщеря Сноу Евелин Робин Джулиет Гиб, съобщи в. „Мирър“.

Съпругата на певеца – 59-годишната Дуайна, обаче се страхува, че майката на момиченцето може да предяви от името на дъщеря си Сноу Гиб претенции към 140-милионното наследство на музиканта.

Клеър е работила като икономка в дома на семейство Гиб. Двамата с Робин са имали дългогодишна връзка. Първоначално бисексуалната съпруга на музиканта Дуайна нямала нищо против, но след като разбрала, че младата жена очаква дете и нещата се задълбочават, настояла тя да напусне веднага дома. По тази причина преди две години Робин Гиб купил за 850 000 лири селска къща недалеч от средновековния замък в Оксфордшир, който обитавал от години, и я преустроил. Там той често посещавал момиченцето си.

Малко преди да почине, след продължителна съдебна битка ,Гиб се съгласил да плати на Клеър еднократно сумата от 4 милиона лири за отглеждане на детето. Сега вдовицата на Робин Гиб се съмнява, че Клеър ще се задоволи само с толкова.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !