Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Бременна ли е Венета Райкова?

отпечатай новината

28.05.2012 12:00 | Видян 2463 пъти

Бременна ли е Венета Райкова?

Откакто роди сина си Патрик преди две години, Венета Райкова не спира да повтаря, че няма време за второ дете и за момента се е отдала единствено на малкия си син. Една от последните й фотографии, която водещата сама пусна в социалната мрежа обаче, стана повод за коментир относно това дали пък не е променила решението за втори наследник, пише вестник „Всеки ден“.

На снимката ясно се вижда променената фигура на водещата, но все още потвърждение за увеличаване на семейството няма. Под фотоса на Венета нейни приятели изразяват съмнения дали не е бременна, но тя отговаря с усмивка без никакви коментари. На една от дружките й обаче е написала, че и двамата със съпруга й Тишо имат желание за още деца и ако е рекъл Господ, и това ще им се случи.

Другата причина за явното коремче може да бъде и няколко натрупани килца от Венета. Райкова е известна с апетита си и често публикува свои снимки, докато сладко похапва в скъпи заведения. Формата на коремчето й обаче не е като при напълняване и засега остава версията, че водещата отново ще става майка. Остава да видим дали коремчето на Венета няма да порасне и водещата на „Горещо” да се похвали, че очаква бебе.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !