Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Ники Михайлов си връща Николета?

отпечатай новината

02.06.2012 08:35 | Видян 8730 пъти | Гласували 2

Ники Михайлов си връща Николета?

Футболистът Ники Михайлов и плеймейтката Николета Лозанова са били засечени заедно в Пловдив без официалните си половинки.
 
Двамата седели  в най-популярната чалга дискотека в града под тепетата. На следващия ден г-жа Божинова веднага постнала снимка във Фейсбук, където позира със свои приятели, съобщиха в предаването Неудобно по Hot TV.
 
Припомняме ви, че само преди месец красивата пловдивчанка стана майка на първородната си дъщеричка Никол, чийто баща е футболиста Валери Божинов. „Явно обаче старата любов ръжда не хваща“, коментират с усмивка светски клюкари.
 
Според свидетели на комичната случка, НиЛо веднага фиксирала синчето на Боби Михайлов и започнала да хвърля предизвикателни погледи.
 
Ники пък искренно се забавлявал и отвръщал с 100 каратова усмивка. До физическа среща между двамата така и не се стигнало, но пък диджеят набързо спретнал няколко горещи поздрави за бившата любовна двойка.
 
НиЛо е много активна в нощния живот и не спира да е в центъра на купона в хитовите пловдивски барове. „Николета е много изкусна флиртаджийка и направо може да побърка мъжете“, коментират местни златотърсачки. Именно заради това Ники не преставал да гледа към екс-гаджето си, която завъртя без проблеми главата на Валери Божинов.
 
На следващия ден след купона историята достигнала до ушите и на Алисия, която по това време била на участие. Тя хич не останала доволна от развоя на събитията и от заварката на Ники с Николета, но предпочела да си замълчи.
 
Изпълнителката на Ара Мюзик е готова на всичко, за да бъде с вратаря на Твенте. Само преди дни тя сподели, че е готова всичко да му прости.
 
Ася е обсебена от Ники и предпочита да плаче тихо в ъгъла, вместо да му вдига скандали и да води сметка къде и с кого излиза.За да има мир и разбирателство, младите гълъбчета си прощават взаимно изцепките и после се целуват до втръсване“, коментират близки дружки на фолк певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !