Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Албена Денкова: Омръзна ми от журналисти

отпечатай новината

04.06.2012 15:45 | Видян 4746 пъти

Албена Денкова: Омръзна ми от журналисти

Световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова не иска да си спомня за трагичната катастрофа, в която на 6 август 2007 г. мъжът на сърцето й Максим Стависки погуби младия боксьор Петър Петров, а ученичката Мануела Горсова изпадна в кома, от която бавно се възстановява.

„От инцидента минаха няколко години. Искам да забравя трагедията и да не се връщам към нея. Някои медии постоянно пишат лъжи по наш адрес.

Затова вече не искам да разговарям с български журналисти", заяви в неделя пред „България Днес" Денкова.

Проверка показа, че Стависки все още не е отишъл до КАТ, за да си прибере отнетата преди близо 5 години шофьорска книжка. Документът му бе взет за срок от 4 години след смъртоносния сблъсък. Наказанието му да не сяда зад волана в България обаче изтече още миналия август. Въпреки това шампионът по кънки явно не възнамерява да шофира отново. След гибелния сблъсък Максим е изгубил всякакво желание да управлява сам колата си и предпочита или да се вози при Албена, или да ползва таксита.

„Въпросът за шофьорската книжка на Максим едва ли вълнува българското общество. Хората не ги интересува дали той ще управлява колата си или не. Така че бих предпочела да се въздържа от коментар по този въпрос", категорична бе Албена.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !