Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Арестуват и Любо Чука?

отпечатай новината

05.06.2012 16:00 | Видян 3449 пъти

Арестуват и Любо Чука?

МВР готви арест на Любомир Симеонов - Любо Чука, научи сензационно "Всеки ден". Името му фигурира в томовете доказателства на държавно обвинение, уличило Христофорос Аманатидис - Ицо Исуса като шефове на огромна организация за разпространение на наркотици.

Да, името на Любомир Симеонов наистина е свързано с бандата на Таки, коментираха с половин уста разследващите. Дали Чука ще бъде арестуван, или не, предстои да се разбере.Твърде възможно е дори Любо да пропусне предстоящия си мач в зала "Армеец". 200-сантиметровият българин ще се бие срещу високия 206 см Уес Симс на 16 юни.

Любо Чука бе страшилище в родния ъндърграунд. На него се приписва ръководството на така наречената Банда на чуковете, която респектирала провинилите се дилъри и шанаджии, подбиващи пазара на Таки. След като Аманатидис изчезва през 2008 година, постепенно Симеонов излиза от бизнеса с дрога. Заради верността му към Таки се говори, че кокаиновият крал му е подарил свободата. „Стиснахме ви ръцете и всеки си пое по пътя. Е, не беше точно ръкостискане, стана по интернет... Но по тази тема няма да говоря повече. Получил съм отношение от него, той от мен е получил на сто процента концентрация", казва в интервю преди време Симеонов.

Най-тежкият момент в живота му е смъртта на брат му Славчо, който умира в ръцете му. Малкия Чук е разстрелян на паркинг в столицата. Говори се, че братът на Любо е поръчан от Златомир Иванов -Баретата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !