Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Порнозвезда става депутат във Франция

отпечатай новината

06.06.2012 10:15 | Видян 1837 пъти

Порнозвезда става депутат във Франция

Дълбоко деколте, големи цици и пронизващ поглед – на тези 3 елемента е заложила популярната френска порноактриса Селин Бара в предизборния си плакат за парламентарните избори, които ще се проведат във Франция на 10 и 17 юни.

33-годишната Бара се е засилила към властта и ще участва в депутатската листа на ултралявото Движение на свободомислещите и на враговете на теизма.
Звездата от филмите за възрастни, което е от арабски произход, се е снимала в почти 200 киноленти, като последният филм - Секси танц, е от миналата година и може да се види на 3D.

Като основателка на въпросното ултраляво движение, Селин оглавява депутатската му листа и заявява открито, че за нея религиите са бич за човечеството. Част от предизборната ѝ платформа е легализацията на проституцията във Франция, създаването на специални помещения, пригодени за бранша, и въвеждането на 30-часова работна седмица. Сред икономическите мерки за преборване на европейската финансова криза Бара е поставила и доста радикална мярка – национализация на всички банки във Франция.

„Един свят на удоволствията, равенството и свободата“ – това е предизборният лозунг на Селин Бара. Забележете – това е секси перифраза на знаменитото Свобода, равенство, братство от Великата френска революция.

Това не е първата политическа изява на френска дама от по-либералните професии. На президентските избори се кандидатира бившата стрийптизьорка Синди Лий.
В италианския град Транто дори не една, а две порноактриси ще спорят за кметско място. По време на кампанията си те дори обещаха да решат спора не на масата за дебати, а на подиума с пилон.

Порнолегендата Чичолина пък преди години стана първата актриса 18+, която се впусна в политиката, като през 1987 г. дори влезе в италианския парламент като член на Радикалната партия. През миналата година пък Илона Сталер, както е истинското ѝ име, се кандидатира за кмет на град Монца с грандиозния план да го превърне в Мека на хазартния туризъм.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !