НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Джей Ло спира издръжката на гаджето си

отпечатай новината

06.06.2012 12:30 | Видян 1928 пъти

Джей Ло спира издръжката на гаджето си

Мегазвездата Дженифър Лопес ще продуцира риалити шоу, в което главна роля ще вземе сегашното й гадже и танцьор Каспър Смарт. Шоуто ще се фокусира изцяло върху професионалните отношения на двойката.

Каспър пък от своя страна работи усилено по хореографията на лятното турне на дивата.

В личен план обаче, нещата очевидно не се развиват толкова гладко и безпроблемно, защото 42-годишната изпълнителка и актриса май се съмнява в чувствата на гаджето си. Джен спира седмичната издръжка на Каспър, която в момента възлиза на 10 хиляди долара. И всичко това очевидно не е защото 25-годишният танцьор не иска да изхвърля боклука редовно.

Източник, близък до Дженифър, споделил пред американския OK! Magazine: „Дженифър си мисли, че Каспър възприема седмичната издръжка за даденост”.

„Всички й казват, че той я използва само заради парите и връзките й, а сега тя е готова да изпита любовта му”, допълва анонимният източник.

Какво ще се случи времето ще покаже… Надяваме се само 42-годишната дива да не изживее поредното житейско и любовно разочарование. Но така е с богатите – както се пееше в една песен на Maja “It’s all about the money”…

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !