Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Секс сутрин бори жегата

отпечатай новината

12.06.2012 16:30 | Видян 1186 пъти

Секс сутрин бори жегата

Сутрешният секс е най-добрият начин да се справим с горещото време през лятото, сочи американско проучване.

Според сексолозите времето между 7,30 и 8 ч. сутринта е предпочитано от мнозина двойки през юли и август.

Топло

Летните жеги действат различно на желанието за секс при хората. При някои от двойките горещината значително намалява желанието за интимни ласки, но при други топлото време действа като афродизиак.

Студеният сутрешен душ за двама е предпочитан от мнозина. Проучването показва още, че повечето двойки не страдат от липса на оргазъм през лятото. Според сексолозите причина за бързата възбуда при представителите и на двата пола се дължи на голямото количество вода, което отделя тялото през летните горещини.

Кофеин

Американските учени смятат още, че кафето стимулира мъжкото либидо. В изследването участвали 120 мъже на възраст между 26 и 47 г., които имали проблеми със секса в горещите дни. Проучването доказва, че около 150 мл студена кофеинова напитка в следобедните часове или сутрин ще "събудят" звяра в представителите на мъжкия пол.

Охладеното кафе засилва сексуалното желание при 67% от мъжете. 13% признават, че сексът продължавал над 10 минути, за разлика от преди - не повече от 1 -2 минути.

Турското кафе пък засилва най-много желанието за любовна игра, като експертите препоръчват то да бъде изстудено в хладилника най-малко за час.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !