Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Българи се срещат със звездите от "Дързост и красота"

отпечатай новината

13.06.2012 12:30 | Видян 1876 пъти

Българи се срещат със звездите от

Победителите в играта на сериала "Дързост и красота" и БНТ1 се завърнаха от Монако след незабравим уикенд.

Надежда и Тихомир Цоневи от Бургас имаха уникалния шанс да спечелят голямата награда, осигурена от продуцентите на поредицата.

Черешката на тортата беше срещата на българите със звездите от хитовия сериал както и билети за галавечерта на 52-рия фестивал за телевизионни филми в Монте Карло.

Надя и Тихомир минаха по червения килим на комплекса "Грималди Форум" и бяха на една ръка разстояние от ВИП гостите, сред които беше и принцът на Монако Албер II.

А дотам ги закара специално наета луксозна лимузина. Бляскавото изживяване продължи за тях и по време на официалния обяд с всички звезди от "Дързост и красота", които бяха една от атракциите на събитието тази година. Надя и Тихо успяха да се снимат с почти всички.

"Важното е, че изживяването беше супер и се запознахме с много известн и хора!", споделиха победителите в интересната игра.

300 телевизионни продукции в различни категории от 31 страни ще се борят за награди във феста тази година, който продължава до утре. Сред тях са и хитовият сериал на БНТ "Под прикритие" и репортажът на Йордан Димитров от "По света и у нас" за бедствието в Бисер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !