Борисов, Петков и Атанасов са...

Служебният премиер Димитър Главчев потвърди от Брюксел,...

Победителят в Стар академи и брат на...

Победителят в първия и единствен сезон на Стар академи у...

Барабанистът на "Канарите" излиза от затвора

отпечатай новината

13.06.2012 15:45 | Видян 4964 пъти

Барабанистът на

Барабанистът на оркестър „Канарите" Стоян Стоев излиза от затвора през август, обяви баща му Атанас Стоев, който е и ръководител на формацията.

През 2006 г. музикантът е арестуван за пласиране на 67 грама хероин, а през 2009 г. е осъден на затвор от шест години и половина и глоба от 10 000 лв. Паралелно с музиката Стоян въртял и автокъща в пловдивския квартал „Столипиново". Точно там е открита дрогата в стара „Тойота".

„Бяха му присъдили 4 години строг режим за агресивно поведение. Как да е съгласен с тази присъда, като вижда какви престъпници се измъкват без затвор, а него го набедиха за предоставяне на терен, съучастие и не знам си какво. Отначало предложиха да лежи 11 години, после смъкнаха на 6. Искали са от него да направи споразумение и да се признае за виновен, като в замяна щял да получи 2-3 години максимум.

В противен случай е трябвало да излежи 5 години, а той категорично не се е признал за виновен. Предпочел е да излежи присъдата, но да излезе с гордо вдигната глава. Не може да признае нещо, което не е извършил. От такава кръвна група сме", споделя татко му Наско Канара.

източник:Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !