Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Боби Турбото открива свой бар на морето

отпечатай новината

14.06.2012 12:15 | Видян 5979 пъти

Боби Турбото открива свой бар на морето

На 15 юни Боби Турбото ще сбъдне една своя дългогодишна мечта, а именно да открие свой бар на българското Черноморие, пише dir.bg.

Негов партньор в начинанието е „брат” му Сергей, както Боби нарича най-добрия си приятел. Откриването на бара е и причината, заради която в последните два месеца актьорът се пренесе да живее в Обзор.

За име на бара, който се намира на южния плаж в Обзор, Боби Турбото е избрал „Entourage”, като причините са две. Първата е, че това е заглавието на любимия му сериал, а втората, че барът ще е мястото, на което ще събират само готини хора, всеки със своя антураж от приятели.

Затова и за откриването на бара Боби е поканил своя голям антураж. Гвоздеят на музикалната програма ще е поп звездата Мария Илиева, а след концертното й изпълнение зад пулта ще застане резидентът на Bedroom  - DJ C-Fusion.

Всяка понеделник вечер ще е отредена за българска музика и караоке, а всяка сряда Бате Венци от Ъпсурт ще подбира музиката за „черното” парти.

Музикалната програма за четвъртък предвижда ретро парти, в петък ще звучат най-яките soulfull deep house, селектирани от DJ Mascota, a всяка събота зад пулта ще е DJ C-Fusion.

снимка: бТВ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !