Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Песни и танци на народите за Бойко срещу Лудогорец

отпечатай новината

15.06.2012 09:15 | Видян 1507 пъти

Песни и танци на народите за Бойко срещу Лудогорец

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев ще се появи в игра срещу премиера Бойко Борисов, разбра Гонг от няколко независими източника. Фармацевтичният бос е бил забелязан да си купува футболни обувки, с които ще се пусне на Лудогорец Арена на 21 юни в демонстративния мач срещу третодивизионния Витоша Бистрица, в чиито редици като любимец 13 блести именно министър-председателят.

Очаква се шефът на Лудогорец лично да води атаката на своите. Има вариант Домусчиев да проведе поне две тренировки с отбора на Ивайло Петев преди срещата срещу Витоша.
Мачът в Разград ще е своеобразен сблъсък между носителя на Купата на България и шампион на страната срещу носителя на Купата на аматьорската лига. За сблъсъка се говори като за финал за Купата на всички Купи.

Според запознати на Лудогорец Арена ще има буквално песни и танци на народите както за местните футболисти, влезли с гръм и трясък в историята с почти свръхестествената си титла, така и за премиера – шоупрограмата ще бъде богата и пъстра, обещават организаторите.

Преди този мач официално ще бъдат представени новите футболисти в състава на Лудогорец, които са подписали договори с клуба и ще помагат на отбора в мачовете в Шампионската лига. Това е и шансът играчите да бъдат гледани на живо от местната публика преди основните проверки на отбора, които ще се проведат в Австрия.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !