Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ваня си забрави бельото в хотелска стая

отпечатай новината

15.06.2012 14:15 | Видян 3359 пъти

Ваня си забрави бельото в хотелска стая

DJ Дамян и Ваня са готови с ново хитово предложение – сингълът “Нецензурно”.  Интересен „инцидент” обаче съпътствал снимките на видеоклипа към него.

Самото му заглавие подсказва, че нямало как да мине без горещи сцени. В типичния за двойката закачлив стил и по съвет на режисьора Николай Скерлев, те не са представени натуралистично, а с леко намигване. Като акцент в сюжета е вкаран комплект луксозно дамско бельо, което е разглеждано „под лупа”.

Сутиенът и бикините в черно-бяло райе с розова панделка по принцип били подарък от Дамян за неговата половинка в живота и на сцената. И тя се сетила, че може да ги увековечи в лентата, преди да ги използва. 

Всичко минало както трябва, идеята се реализирала чудесно, но когато влюбените гълъбчета се прибрали във варненския си дом, който обитават през топлите месеци и Ваня разопаковала багажа от снимачната площадка, установила, че новото й еротично облекло липсва. „Явно сме го забравили в хотелската стая във Велинград, където заснехме клипа”, коментира сексапилната изпълнителка на „Ара мюзик” и добавя, че може някой от следващите посетители да си го вземе за късмет, като изрично подчертава, че не е обличано.

Песента „Нецензурно” е по текст на Росен Димитров, а музиката и аранжиментът са дело на Даниел Ганев. Видеото към нея е много пъстро и весело, стайлингът на DJ Дамян и Ваня е решен в бонбонени цветове и носи лятно настроение.

Закачките на двамата в стил “куче и котка” са естествено продължение от предишните им в този проект и подсказват, че настъпи сезонът, в който гонениците между мъжа и жената са просто задължителни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !