Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ивана пя за Бойко

отпечатай новината

15.06.2012 15:15 | Видян 2494 пъти

Ивана пя за Бойко

Министър-председате-лят Бойко Борисов беше поздравен в сряда вечерта по чалга телевизията "Планета". Пожеланията бяха за 53-ия му рожден ден.

"Пайнер" почете премиера Борисов с любимата му изпълнителка - Ивана. От малкия екран звуча най-новият хит на айтозлийката "Второто хубаво", пише "България днес".

На картината беше изписано: "Честит рожден ден на г-н Бойко Борисов - министър-председател на Република България! С пожелание за здраве и

успехи

във всяко начинание!" Ивана бе избрана за поздрава, защото именно тя е любимата изпълнителка на Бойко. На него тя посвети песента си "Ние сме №1".

На сърцето на премиера е и сръбската музика, която често звучи в служебната му кола, докато пътува за срещи и прерязване на ленти.

Практиката да се поздравяват политици по чалга телевизията не е нова. На 10 декември 2008 г. лидерът на ДПС Ахмед Доган също

получи

музикален поздрав, а и тогава той бе сред управляващите като част от тройната коалиция. Поводът за поздрав бе мюсюлманският празник Курбан Байрам. Пожеланието към Сокола гласеше: "Здраве, щастие, любов и весели празници."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !