Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Любо Павлов: Става, става, с пари всичко става

отпечатай новината

17.06.2012 08:27 | Видян 2760 пъти

Любо Павлов: Става, става, с пари всичко става

Става, става, с пари всичко става. Така шефът на медийна група „България” Любомир Павлов отговорил на Тошо Тошев, когато през май миналата година настоящият главен редактор на „Преса” му казал, че няма как  Павлов да оглави Съюза на издателите. „Казах му, абе човек ти искаш за няколко месеца да направиш това, което аз съм градил 20 години. Не става така”, категоричен бил тогава Тошев. Това разказа самият той в ефира на Нова телевизия. След този разговор Павлов изпълнил заканата си и направил показно на Тошев как се печели подкрепата на другите издатели- започнал да агитира издателите, които участвали в Съюза и там, където му било отказвана подкрепа, предлагал пари. В крайна сметка след скандален избор Павлов все пак оглави Съюза на издателите.

Въпреки поста му Тошев го определи като цяло недоразумение в журналистиката. „Цъфнал като синя пъпка върху лицето й”, направи метафорично сравнение Тошев като по този начин фино се закачи с прякора на Павлов –Любо Пъпката. Тошев бе категоричен, че Павлов си е въобразил, че е отрязал главите на Иван Костов и Георги Първанов. “Това не е така, тъй като Костов губи политическата битка от 10 години, а Първанов е един от най-силните политици на целия преход”, коментира Тошев.

„Единият от двамата издатели на вестниците “Труд” и “24 часа” – Любомир Павлов, е изиграл съдружника си Огнян Донев”, подчерта още Тошев и допълни, че фармацевтичният бос вече бил осъзнал грешката си да прави орташки бизнес с Павлов.Според главния редактор на „Преса“ Донев вече дълбоко съжалява, че се е хванал „на това хоро“. Тошев отиде и по-далеч, като определи едно от изданията на Павлов и Донев като скрибуцащ вентилатор, който разпръсква зловония из цялата страна.

За записа на скандалния разговор, в който Павлов разговаря с неизвестно лице, Тошев заяви, че вероятно е аматьорски. Този разговор не е манипулиран от нас, ако изобщо е манипулиран, отсече той.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !