Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ивена сви гадже на Емануела

отпечатай новината

20.06.2012 12:45 | Видян 3210 пъти

Ивена сви гадже на Емануела

Ивена е най-новата изгора на сина на продуцента Виктор Касъмов Денис. научи "Всеки ден". Младото лъвче обаче доскоро топлеше завивките на Емануела.

Двамата имаха сериозна няколкогодишна връзка и дори планираха годеж и сватба. В крайна сметка любовта им претърпя крах, след като Денис не издържа на ревнивия характер на половинката си.

Тя пък явно е имала основания да подозира в изневяра Касъмов, на който всякакви певици, моделки и кандидат-старлетки се лепят като мухи на мед.

Продуцентският син е изгодна партия за всяка певица и затова Емануела се стараеше всячески да го задържи. Той обаче явно не е мъж за една жена и за това връзката им приключи безславно.

Интересен факт е, че аферата с Ивена не е по нейна инициатива. Денис пръв харесал певицата, която напоследък отбелязва възход в музикалната си кариера.

След като започнали да си приказват и се сближили, чувствата им станали взаимни, научи "Всеки ден".

Ако се вярва на слуховете, Емануела била бясна, че е сменена от Ивена в леглото на младия Касъмов. Тя не можела да си намери място и се чудела какво интрига да заплете, за да отмъсти на колежката си, че я измести.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !