Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Ванеса ошушка Джони Деп със 100 млн. лири

отпечатай новината

21.06.2012 15:15 | Видян 1552 пъти

Ванеса ошушка Джони Деп със 100 млн. лири

Ванеса Паради ще получи 100 милиона британски лири от Джони Деп след края на 14-годишната им връзка. Двойката, която има две деца – Лили-Роуз на 13 години и Джак на 10 години, обяви раздялата си тази седмица.

Оказва се, че Паради ще прибере тлъста сума от холивудския актьор, въпреки че двамата така и не сключиха брак.49-годишният Джони ще плати еднократно парите на 39-годишната френска актриса. Целта е двамата да запазят приятелски отношения, вместо да минават през неприятна битка в съда.

Ако двамата бяха женени, Паради можеше да претендира за половината от семейното им имущество и издръжка за децата. Тъй като обаче не са заставали пред олтара, това не важи за тях. 

Звездата от „Карибски пирати“ е припечелил 50 милиона лири само през последната година и има богата колекция от имоти, включително жилища в Париж, Венеция, Холивуд Хилс, Лос Анджелис и Норфолк плюс частен остров на Бахамите.

Според приятели на Ванеса и Джони двойката месеци наред се опитвала да спаси връзката си, но вече осъзнали, че това няма как да стане, пише в. „Сън“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !