Кубрат Пулев срещу Махмуд Чар през...

Кубрат Пулев се завръща на ринга с мач в София на 7...

Марго Роби изложи на показ растящото...

Марго Роби демонстрира уютния си стил по време на...

Багата: Видях с периферното зрение, че Пилето ме наръгва

отпечатай новината

22.06.2012 09:15 | Видян 3777 пъти

Багата: Видях с периферното зрение, че Пилето ме наръгва

Багата е убеден, че човекът който го е намушкал на 26 февруари т.г. е Иво Пилето. Той видял с периферното си зрение, че именно той се нахвърля върху него с нож в столичния бар Домби.

“Оказва се, че лицето, което Багата посочва, е било на по-високо ниво в йерархията и са разчитали боецът да не се възстанови, за да не даде тези показания”, каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Няколко дни след нападението ченгетата арестуваха наркопласьора Даниел Стефанов, по-известен като Дъмпела.

“Показанията както на момчетата от компанията на Дъмпела, така и на приятелите на Багата бяха категорични. Всички твърдяха, че Стефанов го е наръгал. Сега всичко се обръща на 180 градуса и започва на практика отначало. Досега никой не беше споменавал Иво Пилето”, коментират разследващите пред в. "Телеграф".

Пилето все още не е разпитван и привикван в полицията, тъй като се чака разпореждане на прокурор. Той е стар познайник на органите на реда – оперативните данни сочат, че се е занимавал с продажба на дрога и е участвал в побоища.

Преди около 10 години е заминал за Канада, защото се е забъркал в тъмни далавери в България. Но не след дълго се е върнал в родината си и продължил да се занимава с незаконни дейности.

Както БЛИЦ вече писа, Благой Иванов се чувства по-добре и планира след няколко месеца да се върне в спорта.

“В момента Багата ходи всеки ден на раздвижване и процедури във ВМА. Не му се говори с никого, а и тече разследване по случая. Аз лично никога досега не бях чувал името на Иво Пилето”, твърди Росен Димитров, който е един от най-близките приятели на самбиста.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !