Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Луиза опъна гаджето на Врачански

отпечатай новината

22.06.2012 12:00 | Видян 2936 пъти

Луиза опъна гаджето на Врачански

Двете актриси се сбличжили покрай участието си в постановката "Тирамису". Дружбата им се развила бързо и в един момент те станали неразделни, научи "Уикенд".

"Силвето е чудесен човек. Много я ценя", признава Луиза. И допълва, че с колежката й имали еднакви възгледи за живота и затова така  добре се разбирали.

Хубавиците ходели заедно по партита и често се прибирали в ранни зори. На един от купоните, полят с обилно количество алкохол,

Луиза не могла да устои и посегнала

на гаджето на Врачански. Притиснали тела,двете си разменили страстни целувки. Когато обаче осъзнала какви ги върши, Силвия се смутила и се отдръпнала.

Случката толкова я засрамила, че от този ден нататък Петкова все гледала да сменя темата, когато някой дръзнел да припомни кратката й лесбо авантюра.

За разлика от Луиза, която отдавна е доказала, че никак не се притеснява от публичната демонстрация на страст.

Под въздействието на алкохола тя е способна на какви ли не щуротии. Пийне ли порядъчно, Григорова губи всякакви задръжки и става доста обичлива. Преди време девойката дори

беше сгащена да изневерява

на Явор Бахаров на пейка в столичен парк. След това двамата ту се събираха, ту се разделяха, но накрая къдрокоското окончателно я разкара, пише "Уикенд".

Силвия Петкова и Калин Врачански пък няколко години бяха лудо влюбени един в друг и връзката им вървеше гладко, докато актьорът не се докосна до славата със "Стъклен дом". Тогава дойде и раздялата им.

Наскоро пак се събраха и Силвия призна в интервю, че с Врачански ще останат заедно за цял живот. Той по думите й бил най-близкият й човек.

Уви, набеденият за секс символ Калин не гледа на връзката им така сериозно, колкото тя. В момента той се е отдал на активна почивка край морето, без да споделя това удоволствие с половинката си.

Екранният Камен Касабов никак не се чувства самотен и обикаля барове и дискотеки, като не пропуска да завърже нови запознанства с атрактивни фенки.

източник: "Уикенд"

снимка: "Всеки ден"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !