Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Криско даде нов старт на българската музика

отпечатай новината

25.06.2012 10:15 | Видян 2254 пъти

Криско даде нов старт на българската музика

Криско, определено е един от младите изпълнители, който след неговото повяване, българската музика стремглаво започна да върви нагоре.

"Луди нощи" в дует с Елица Тодорова, е първото парче което стана тотален хит, същия успех имаха и триото с Миро и Невена Цонева "Слагам край", парчето с Дивна "И ти не можеш да ме спреш", която заслужено взе наградата на "БГ Радио" за "ПЕСЕН НА ГОДИНАТА", както и самостоятелната песен на изпълнителя - "Разрешена любов".

"Почивни дни", пък за броени часове се превърна в тотален хит на 2012. Криско е главно действащо лице за развитието на българската музика, освен за себе си пише песни и за много свои колеги. Всяка песен създадена от изпълнителя се превръща в хит и именно това е причината да бъде определен за хитмейкър номер едно.

Интересът към Криско, от страна на колеги става все по-голям, изпълнители от различни музикални стилове се обръщат към него за нови проекти.

"Те първа ще има още много изненади, които се надявам да се харесат на хората. В момента съм се заел с няколко парчета на мои колеги и стават супер. Очаквайте много интересни неща" - каза Криско.

Последната песен която излезе преди броени дни е дебютното парче на Ангел и Мойсей, в което участие взима и Криско. Песента носи заглавието "Кой ден станахме?" и вече определено набира скорост за челните места в класациите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !