Драгана призна: Тежко болна съм

Сръбската легенда Драгана Миркович призна, че се бори с...

Малкович с кастинг в Народния театър

Приключи кастингът на режисьора Джон Малкович за избор...

Борисов удари таен приятелски кръг

отпечатай новината

28.06.2012 14:30 | Видян 2579 пъти

Борисов удари таен приятелски кръг

След разкритията на в. Супер 19’ миналия понеделник, че хората на Иво Прокопев – последния български монополист, стоят зад екобунтовете в София, лично премиерът Бойко Борисов ПОТВЪРДИ нашата информация. Той стигна по-далеч като каза дословно в Министерския съвет:

„Ако има някъде монопол, твърд монопол в България, това е производството на каолин, който пряко отива в цената на тока след това. Защото централите едно и три – американската AЕS го купува двойно по-скъпо, отколкото държавната Марица 2. Ще кажете, че това е хубаво, не е хубаво, защото след това ДКЕВР на базата на производствените разходи определя цената на тока и това е 20 години – кръгът "Агнешки главички”. Те ще ми бъдат демократите и ще кажат, че аз съм диктатор – стига с това вече, мълчах си, до тук ми дойде”.

За да бъдат всички наясно какво означава Кръг Агнешки главички и кои са те, решихме да направим цял спецпроект по темата. Ще ви разкажем за героите, за връзките между тях, дори за ресторанта, който тези титани на европейзима, демокрацията и бизнеса навремето се събираха.

Всичко това ще ви даде възможност да разберете много от нещата, които се случиха в България през последните 20 години. Както и да се ориентирате в медийната, политическата и дори в банковата каша на прехода, където никой не е забравен и нищо не е забравено.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !