Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Азис ламтял за парите на Китаеца

отпечатай новината

02.07.2012 12:15 | Видян 2468 пъти

Азис ламтял за парите на Китаеца

Азис е поискал наградата на бившето си гадже Китаеца, която той спечели в тв играта „Сделка или не". Това сподели самият Ники, който не скри разочарованието си от постъпката на певеца.

Азис не само че прибрал всичките пари от участиего на двамата във "ВИП Брадър", но държал да лапне  и 100-те хиляди на Китаеца, които той изкара при Румен Луканов. За лакомията на Азис и неговата патологична ревност бившият му ще разкаже подробно в книгата „Аз до Азис". Заглавието е измислено от сегашното гадже на Ники Евгени Минчев. Преговорите с издателите на скандалната
автобиография вече са почти приключили и затова Китаеца започва да пише веднага въпреки напрегната лятна програма, похвали се новата светска двойка пред Венета Райкова.

Водещата отдели специално място на новината на „Всеки ден" за скандала между Костинбродския славей и паркетния лъв при откриването на нов столичен ресторант. Минчев и Китаеца още веднъж с нескрито удоволствие си спомниха как Азис си тръгнал бесен от светското парти, след като видял двамата влюбени заедно. Двойката показа и еднаквите си гривни, които Минчев купил специално от Лондон.


Двамата в момента са в английската столица, след като първо отдъхнаха на Българското Черноморие. Минчев и Ники не спряха да се шегуват с отношенията си, като лордът дори обяви, че е бременен. Те се изгъбаркахе още, че се запознали на магистралата и оцениха, че Ники се изкачва бързо по социалната стълбица, след като сменя Костинбродския славей с английски лорд, за какъвто се представя Минчев. Той искал половин милион лева, за да влезе в къщата на новия "ВИП Брадър", но се съмнявал, че продуцентите ще му ги дадат.

източник:Всеки ден

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !