Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Заведението на Дичо фалира

отпечатай новината

02.07.2012 12:45 | Видян 2778 пъти

Заведението на Дичо фалира

Заведението на Дичо в Синеморец е пред фалит. Местните разказаха, че в ресторанта, който бившият музикант от Д-2 стопанисва заедно с приятелката си Карина, не влиза почти никой и масите пустеят.

Освен като управител, певецът се подвизава и като готвач в кръчмата, която взе под аренда за сезона. Въпреки опита на двойката да разработи заведението, засега това никак не им се удава, шушукат жителите на Синеморец, които предричат, че то скоро ще хлопне врати.

Комшиите на Дичо се оплакват, че той избива напрежението от краха си с високи децибели. Музиката, която с Карина пускат, за да привличат туристите, тормози не само отседналите в съседските имоти, но и всички курортисти в градчето. Не мога да си почина както както подобава вече няколко нощи, оплака се комшия на звездата пред сайта „Бесове". Бизнес начинанието на Дичо в Синеморец търпи пълен крах, но и ние ще си изпатим, защото не сме мигнали, роптаят синеморчани. Те са сигурни, че местните власти са спуснали защитен чадър над певеца, който необезпокояван тормози градчето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !