Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Ивет Лалова: Бях убедена в титлата

отпечатай новината

03.07.2012 14:00 | Видян 2432 пъти

Ивет Лалова: Бях убедена в титлата

Най-бързата жена в Европа се прибра в България. Ивет Лалова постигна исторически успех на Европейското първенство в Хелзинки, след като спечели златото в спринта на 100 метра.

“Добре съм, изморена, благодаря на всички за това посрещане. Няма по-хубаво нещо от обичта на хората. Олимпиадата е прекалено близо да се главозамайвам или възгордявам, много добре осъзнавам каква е разликата в състезанията“, сподели Лалова на Летище София.

„Аз заминах в Хелзинки с девети резултат в Европа, защото имах контузия през май, но бях убедена, че ще бъда първа. Пътят беше много труден, няма лесен медал и лесна победа. Зад него стоят много труд, не само от моя страна, а и от всички около мен. Искам да съм здрава и да имам шанс.

Лондон е съвсем друго състезание. Още от сега се заканват двете големи сили – САЩ и Ямайка. Нека бъдем реалисти – финал в Лондон ще бъде много голям успех за мен. Нека потвърдя, че съм най-добра в Европа.

Ключовият момент беше в сериите. Там условията за спринт бяха разкошни. В този момент ме слагаха дори извън финал, защото нямах толкова силни резултати през сезона и аз буквално ги парализирах с това 11.06. Мисля, че още тогава спечелих медала“, завърши шампионката на Европа.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !