Откриха главата на мъжката статуя в...

След като в петък в древния град Хераклея Синтика беше...

Труди Едерле: Първата жена,...

На 6 август 1926 г. американската плувкиня Гертруда...

Лияна направи дует с най-актуалната израелска звезда - Офир Коен

отпечатай новината

03.07.2012 16:15 | Видян 2236 пъти

Лияна направи дует с най-актуалната израелска звезда - Офир Коен

Очакваната с голям интерес премиера на дуетната песен на Лияна и Офир Коен - „Забранена любов”  ще се завърти в ефира на Фен ТВ днес следобяд. Израелският певец е и автор на музиката на песента, аранжиментът е на dj Роско, а българската част от текста на парчето е дело на Росен Димитров.  Песента има и английска версия, както и мейкинг към клипа, към който вече има проявен интерес от израелската телевизия.

Видеореализацията на „Забранена любов” е на режисьора Николай Нанков, а за място на снимките е избрано студиото на UFO в Долна Малина.  Самият Офир останал много впечатлен от работата и от професионализма на българския екип, които от своя страна също не пестят суперлативи за него.

Основната идея на ефектния видеоклип е да пресъздаде силните чувства, които бушуват между двама влюбени и как любовта може дори да твори чудеса. Лияна се появява като сън, спомен на лирическия герой (Офир), и успява да го върне отново към живота.  Двамата показват завиден артистизъм в разиграването на сюжета, който определено ще изненада приятно почитателите на изпълнителите.  За уникалната визия на Лияна в клипа заслуга имат гримьорът Мис Бони и коафьорът Жоро Петков.

Сътрудничеството между певците ще продължи и след първата им обща песен. Изпълнителят, очарован от красотата и таланта на Лияна, вече е обещал да напише песен специално за нея.  Освен певец, той е и утвърден композитор от каталога на музикалния издател Media Men Group/ Мюзик Медия Груп България, като вече е създал три песни и за една от най-известните израелски певици Сарит Хадад,

Освен колеги, Офир и Лияна са успели и да се сприятелят по време на няколкото дни, прекарани заедно.  Той дори вече покани звездата на „Сънни мюзик” заедно с братовчед й Константин да му гостуват в Израел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !