Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Мел Гибсън на съд заради мащехата

отпечатай новината

04.07.2012 10:30 | Видян 1430 пъти

Мел Гибсън на съд заради мащехата

Нови съдебни неприятности очакват Мел Гибсън. Този път звездата е ядосал мащехата си, която е поискала ограничителна заповед срещу него, съобщиха Ройтерс и Контактмюзик.

Жената е подала иск в съда в Лос Анджелис, който е разпространен от сайта за знаменитости TMZ.com. От него става ясно, че 78-годишната Теди Хикс Гибсън се страхува за безопасността си в присъствието на доведения си син.

Жената твърди, че актьорът и режисьор, известен с буйния си нрав, я е заплашвал и дори се е изплюл в лицето й.

Теди Гибсън е в процес на развод с бащата на Мел Гибсън - Хътън. Жената настоява, че 93-годишният й съпруг, който е ревностен католик, отрича разтрогването на брака, но е поискал развод, защото е бил манипулиран от сина си и дъщеря си Мора, които я "презират".

Адвокатът на Теди Гибсън Брайън Джей Крамър твърди, че неприятностите между мащехата и доведените й деца произтичат от спорове относно лечението на 93-годишния Хътън Гибсън. Теди Гибсън е против болният й съпруг да бъде подложен на експериментално лечение с озон, предаде БТА.

Мащехата на Мел Гибсън иска ограничителна заповед срещу доведения си син, за да може да разговаря със съпруга си без неговата намеса и да разбере защо той е поискал да сложи край на 11-годишния им брак, след като неотдавна й е написал бележка, свидетелстваща за взаимната им обич. Теди Гибсън освен това твърди, че доведеният й син се опитвада я изгони от дома, който е собственост на благотворително дружество под негов контрол. Съдебното изслушване е насрочено за 25 юли.

Това няма да е първото влизане на Мел Гибсън в съдебна зала. 56-годишната звезда често е имал проблеми с правосъдието заради избухливия си нрав.

Най-скорошното му “прегрешение” е обвинението в домашно насилие, отправено от бившата му приятелка и майка на най-малката му дъщеря Оксана Григориева.

През март 2011 г. Мел Гибсън призна в съда, че е ударил Григориева и не оспори обвиненията в домашно насилие - равносилно на признаване на вина в Калифорния. В резултат на това актьорът и режисьор бе осъден на три години пробация.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !