Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Еми и бебето в "Горещо"

отпечатай новината

05.07.2008 09:17 | Видян 49134 пъти | Гласували 8

Еми и бебето в

Четиридесет и пет дни след като роди наследник на Коко Динев, Емилия разкрива истината за любовния триъгълник Преслава-Коко Динев-Емилия.

В първата събота на юли телевизионният таблоид „Горещо” ще представи ексклузивен материал от дома на фолк дивата Емилия, където екипът на Венета Райкова бе първият журналистически екип, допуснат да заснеме новородения наследник на бизнесмена Коко Динев. След като през януари Емилия избра „Горещо”, за да разкрие кой е бащата на бъдещото й дете, четиридесет и пет дни след раждането на малкия Иван певицата предпочете да го покаже за пръв път отново чрез Венета Райкова.

Изключително рядко звезда от ранга на Емилия допуска телевизионен екип в дома си толкова скоро след раждане. Зрителите на „Горещо” ще имат уникалния шанс да видят фолк дивата в светлина, в която не са свикнали да я виждат – на жена, родила съвсем наскоро по естествен път и на майка, радваща се на първото си дете.

Емилия разкрива подробности от раждането на сина си Иван и признава, че без помощта на майка си и на майката на Коко Динев не би могла да се справи. Емилия разказва, че малкият Иван прилича повече на баща си, който отсега имал амбициите да го направи футболист, а не певец. Поп фолк дивата споделя, че едва напоследък е намерила малко време за себе си и се опитва да влезе отново във форма, за да поднови сценичните си изяви. За това й помага майка й, която също взима участие в интервюто и разкрива какво дете е била Емилия и защо не иска внукът й да прилича на дъщеря й.

За пръв път в ефир Емилия коментира и слуховете за връзката на Коко Динев с Преслава.
Каква майка е Емилия? Кърми ли все още малкия Иван и дали му пее, когато са сами? Заедно ли са още с Коко Динев и какъв подарък е получила от него веднага след раждането? Ще се омъжи ли Емилия за Коко Динев и какво мисли за слуховете за връзката му с Преслава? Отговорите на най-задаваните напоследък въпроси само в „Горещо”, събота, 5 юли 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !