Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Саша Коен става Шерлок Холмс

отпечатай новината

06.07.2008 09:00 | Видян 5903 пъти

Саша Коен става Шерлок Холмс

Британският комик Саша Барън Коен ще се превъплъти в ролята на прочутия детектив Шерлок Холмс, който е плод на въображението на писателя Артър Конан Дойл, съобщиха Варайъти и Контактмюзик.
Саша Барън Коен се прочу в целия свят с ролята си във филма "Борат". В новия филм ще му партнира Уил Ферел в ролята на д-р Уотсън. Двамата актьори вече са се снимали заедно във филма "Рики Боби: Лудият на Макс".
Новият филм, който все още не е озаглавен, ще е пародия на приключенията на английския детектив и ще бъде продуциран от "Кълъмбия пикчърс". Джими Милър и Джъд Апатоу ще са копродуценти.
"Саша и Уил са двама от най-забавните и най-талантиливите актьори на планетата, а самото хрумване да им бъдат поверени ролите на Шерлок Холмс и д-р Уотсън ни кара да се смеем", заявиха от "Кълъмбия пикчърс".
Феновете на киното скоро ще могат да видят Уил Ферел в друга комедия - "Доведени братя", докато Саша Барън Коен ще изпълни ролята на мним австрийски журналист във филма "Бруно", който трябва да се появи по екраните през 2009 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !