Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Николета замяза на Азис

отпечатай новината

05.07.2012 10:15 | Видян 4406 пъти | Гласували 1

Николета замяза на Азис

Плеймейтката Николета Лозанова все повече започва да прилича на своята близка приятелка – фолкпевецът Азис, пише вестник "Телегрaф".

Изпълнителят всячески се опитва да докара перфектните мерки на красавицата и дори е горд от факта, че успява да влезе в нейните дрехи.

Близкото приятелство между Николета и Васил, както е истинското име на изпълнителя на „Сен Тропе”, датира от няколко години, но в последните месеци двамата са неразделни. Много пъти певецът уж под формата на шега демонстрираше симпатии към мъжа на Лозанова – национала Валери Божинов.

Явно за да се хареса на футболиста, Азис се подложи на множество операции и липосукции. Шоколадовият тен е отличителна черта както на Лозанова, така и на Азис, а по всичко личи, че вече двамата се доверяват на един и същ гримьор, тъй като макиажите им не се различават особено.

Най-новата придобивка на Василка се оказа пиърсинг на горната устна, но Николета не остана длъжна на дружката си и също побърза да направи няколко разкрасителни процедури за летния сезон, като най-видими се оказаха корекциите в скулите на моделката. Освен всичко друго певецът и плеймейтката често си менкат скъпите дрешки.

Азис е пословичен с манията си да носи одеждите на друг. Така преди време взе уж назаем корсет от Галена, който забрави да й върне. И докато в България, Азис се кълчи по заведенията и си мерят токчетата с Николета, то в руския шоубизнес нашият изпълнител отново е споменаван.

Този път Василка се превърна в лирически герой от песен на популярния рапър Тimati. Песента, в която е увековечен Краля на попфолка, е на руски език и се нарича „Давай, до свидания”. В текста се споменава и песента на Азис „Мразиш”, която преди месеци предизвика бум в Русия.

Познавайки нашето момче обаче, той едва ли ще остане длъжен на Тimatiта и нищо чудно хип-хоп певецът с руски произход да „изгрее” в новото парче на родната звезда, допълни "Телеграф".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !