УЕФА Шампионска лига се завръща с нов...

„Ново начало“ – по този начин може да бъде определен...

Метрото ни е №2 в Европа: Bounce

Метрото в българската столица е най-второ място в...

И дъщерята на Искра Радева в секскаталога

отпечатай новината

05.07.2012 12:45 | Видян 9425 пъти

И дъщерята на Искра Радева в секскаталога

Интригата около родните миски и плеймейтки, работили като момичета на повикване, става все по-заплетена. Прокуратурата вече започна проверка коя от моделките на My Agency е склонявана към проституция от Мистър България 2003 Мирослав Йончев и небезизвестният в крими средите Антон Петров-Хамстера.

"България днес" разкрива в днешния си брой, че към агенцията освен плеймейтката Светлана Василева, са работили Павлина Ангелова - супермодел на България за 2009, Таня Танева - Кралица на България 2009 и тв водещата Елена Станулова, която доскоро работеше в министерството на транспорта.

Станулова е дъщеря на актрисата Искра Радева и беше назначена в дирекция "Протокол" от бившия министър на транспорта Александър Цветков. След като той беше сменен, тя също напусна, пише Lifestyle.

"Моля ви, това са пълни глупости. Имам няколко фотосесии за агенцията. Това е всичко. Не може да изкарате всички манекенки проститутки. Смешно е", кълне се самата Станулова.

За сега всички модели отричат да са заработвали като момичета на повикване. Категорични доказателства за това няма и за да стане ясно трябва някой клиент да разкаже. Но според запознати сред клиентите са десетки бизнесмени и политици, които треперят дали името им ще изкочи след скандала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !