Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Купон пак събра Теодора и Ненчо като двойка

отпечатай новината

05.07.2012 15:00 | Видян 5327 пъти

Купон пак събра Теодора и Ненчо като двойка

На грандиозен купон снощи по повод откриване на ново заведение се събраха куп популярни личности. Управителката Цвети Минкова е копие на Емилия, само че по-красиво и без пластични операции коментира певецът плейбой Крум и пожела да се снима с нея. Всички получиха късмети на влизане с благопожелания по повод „раждането” на клуба, което предизвика смях и закачки. Така Наско от БТР се „сдоби с нова кола” и понеже му хареса, си изтегли и „морска вила с яхта”, а Джина Стоева улучи „предложение за годеж”. Цвети Разложка пък се оказа притежателка на бъдещ апартамент.

И понеже купонът и сангрията се паднаха на Боряна Баташова, тя демонстрира как се пие сангрия от купа със сламка, а разхлаждащото питие бе хитът на горещата юлска вечер. Компания й правеха топ  гримьорката Грета Великова  и Мадлен Иванова - „Лейди България 2010”.

Кати, която рядко огрява с присъствието си светски събития, този път не отказа ТВ интервюта, иначе цяла вечер си бъбри с астроложката Оксана за звездни прогнози.
Приликата й с писателката Людмила Филипова обърка някои от присъстващите, които си говориха с Людмила за астрология, а когато тя си тръгна, продължиха да коментират с Оксана аспекти на звездни разположения.

Друг известен астролог и нумеролог – Люмиер, направи астрокарта на клуба. Според нея „сборът от числата на деня е 7, а символът на това число е Звездата на Маговете”. Освен това седмицата, според него, е числото на Мъдростта. Той прогнозира напредък към целта и висок връх.

Ивена се появи със зашеметяващо къс и фамозен пъстър летен тоалет, под който както се разбра, носела бански, а не гащи.

„Пушкомът” отвън периодично събираше различни компании. Така Ненчо Касъмов бе изловен в сладка раздумка с Теодора, с която се разделиха миналата година, на масичка. Новината, че отново са заедно, облетя светкавично журналистите, а папараци се юрнаха да ги снимат. „Никога не сме се карали”, коментира загадъчно музикалният продуцент, а певицата със стеснителна усмивка отказа коментар.

Приятна музика на жив саксофон, а в по-късните часове – танцьорки и известни диджеи веселиха гостите.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !