Заличиха Еконт Експрес,...

Все още няма яснота какво е наложило промяната в...

Обувки за €900 на партийно събрание в...

Обувки с оригинална цена 880 лв. от марка, която се носи...

Поли Генова даде автограф на Мадона

отпечатай новината

05.07.2012 16:45 | Видян 2899 пъти

Поли Генова даде автограф на Мадона

Поли Генова яхна бик на американското парти в BESO. Така тя имитира родео – традиционното забавление за жителите на Новия свят в Деня на независимостта. Празникът беше почетен и с откъси от Декларацията за независимост, написана от Томас Джеферсън, с която преди 236 години се слага край на едногодишната война на 13 американски щата с Британската империя.

Атракцията с изкуственото животно, характерна за Щатите, беше част от изненадите за гостите на тематичното парти, посветено на националния празник на САЩ. Поли беше сред първите, които се престрашиха да се качат на бика, а ездата й беше наблюдавана с възторг от десетки гости, които не пропуснаха след това да си поискат снимка и автограф от нея.

Освен Поли, сред гостите на партито се открояваха още топ моделът Петя Велкова, която наскоро издаде, че ще се жени на 15 август, бившата вокалистка на „Дийп Зоун Проджект” Йоанна, Христо Сираков в компанията на Ели Рашева (избраницата му от шоуто „Милионер търси съпруга“), както и „голямата уста” Руслана Попова, която беше заложила на тематични мотиви в облеклото си – шалче и щампа на блузата си с американското знаме.

Петя Велкова също се включи в „родеото“ и успя със завидно майсторство да се задържи върху бика. Докато похапваха от вкусните традиционни за Щатите стекове, които бяха приготвени пред очите им в изисканата градина на BESO bar|dinner, и се наслаждаваха на отбрани питиета под звуците на кънтри музика, гостите се забавляваха и с актьорите, влезли в ролите на Мадона и Елвис Пресли, както и с атрактивен тъмнокож господин, облечен в костюм от епохата на Гражданската война в САЩ. Мадона дори си поиска автограф от Поли Генова, която с усмивка й написа послание на английски език.     

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !