Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Отново заплашиха Ваня Червенкова със смърт

отпечатай новината

05.07.2012 17:15 | Видян 3188 пъти

Отново заплашиха Ваня Червенкова със смърт

Скандално известната бизнесдама Ваня Червенкова е била заплашвана с второ убийство преди няколко седмици, научи "ШОУ" от свои източници. До този момент всичко по случая е било държано в пълна секретност както от " Куршумената Ваня", така и от разследващите органи.

Повод за най-новата заплаха срещу бизнесдамата станало уволнението на Емилия Живкова - главната счетоводителка на фирмите й. Червенкова се разделила с нея още в края на миналата година, след като я уличила в серия от нагли кражби на пари от компаниите й. В резултат на уволнението обаче Ваня получила няколко среднощни заплахи, и то лично от страна на сина на счетоводителката - Мартин.

Започналото след сигнала на варненката разследване показало, че Мартин работи като охранител в столичното заведение "Арбат" и действително бил звънял на частния мобилен телефона на бизнесдамата и съдружника й. В разговора с тях той отправил лични заплахи с думите: "Ще ви нарежа
на парчета и двамата!".

След шокиращите му действия тя подала сигнал в Криминална пополиция, където тутакси привикали Мартин на разпит. Роденият в Свищов охранител бързо признал за отправените към Червенкова заплахи, като се оправдал със своята младост и хиперемоционалност. В проведения разпит обаче той не потвърдил думите си, които бил изказал по телефона към Ваня, а именно - че е член на наказателните бригади на Тони Хамстера, известен като един от най - приближените на задържания повторно наскоро Алексей Петров.

Потърсена от "ШОУ" за коментар, Червенкова потвърди нашата информация и разкри, че делото по случая се очаква да започне всеки момент.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !