Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Не е така, както изглежда

отпечатай новината

09.07.2012 09:27 | Видян 2008 пъти | Гласували 1

Не е така, както изглежда

Нищо не е такова, каквото изглежда. Това е девизът на Седмицата в нумерологията – число, на което са ПОДВЛАСТНИ немалко известни личности – от Глория до Георги Първанов. То е наричано още Число на съдбата.

Новият брой на Супер 19’ е пълен с четива, които разкриват, че едно мислим за хората и нещата, а те се оказват съвсем различни.

Започваме с нашия любимец – президента. Ние го мислим за държвен глава, а той, вместо да работи, половината време прекарва в пътешествия до далечни и близки държави. Личният му приятел Иво Прокопиев пък уж е издател, а се оказва и олигарх, и фигура в сянка зад различни процеси в обществото.

Ето сега се оказва, че импозантното навид НДК било на път да фалира с решаващата помощ на кръжеца около Плевнелиев, Прокопиев и Дянков по думите на директора му в  23 от 30-те години на двореца Христо Друмев.

Така стигаме до главната тема на броя, на която е посветен нашия специален проект. Дали най-известните ни сексбомби само изглеждат и се представят за моделки, а всъщност са проститутки?

Ние не даваме мнение по въпроса – такова има експертката Жени Калканджиева, която цитираме. Затова пък ви заливаме с океан от факти, до които Супер 19’ се добра.

И накрая по въпроса за гениите – ние мислим, че те били някакъв вид природно или хуманитарно явление, а се оказва, че според учените цялата работа се криела в храната, която са яли.
Има какво да четете и с какво да се забавлявате при нас.

Пожелаваме ви по-добри новини до другата седмица! 

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !