Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Яна Маринова учи реплики в бара на Пилето

отпечатай новината

11.07.2012 13:45 | Видян 4118 пъти | Гласували 1

Яна Маринова учи реплики в бара на Пилето

Яна Маринова разучава новата си роля на много специално място - в бара на подсъдимия за контрабанда Ники Пилето.

Бившата каскадьорка и манекенка не бе сама - с нея „на репетиции" довтасаха и други арт персони - все герои от различни сериали. Един от първите, пристигнали във взривения през 2009 година бар, бе Сашко Кадиев, който заработваше доскоро в сериала „Стъклен дом". Малко след него се появи и подчиненият на Любо Нейков - Петьо Петков - Шайбата от „Комиците", както и актьорът на Слави Мариан Бачев. В последния момент дотърча и Александър Сано - Среброто - Косъма от „Под прикритие".

Звездната петица избра забутано сепаре точно под един климатик, където ги обливаше леден въздух. Четиримата мъже и тяхната дама мълчаливо извадиха по една дебела пачка листове и се зачетоха все едно преговарят преди контролно по физика. По едно време Янчето започна да хихика, след малко и Кадиев - винаги готов за лигавене, започна да се смее с пълно гърло. Наесен тайфата ще излезе на сцена „Сълза и смях" в спектакъла „Досадникът". В ролята на досадника влиза синът на Катето Евро.
Тъй като в бара пушенето бе забранено, артистите, щат не щат, заизлизаха да дръпнат по една цигара на улицата. Дали поради жегата или друго нито един минувач не се спря да иска автограф от известните лица на БГ изкуството. Почувствали се абсолютно начинаещи и неизвестни, Яна Маринова и компания се прибраха на сигурно в бара. След 45 минути „работа" бандата се разпаса и един по един всички си биха камшиците.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !