Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Вики забърса гаджето на Мис БГ

отпечатай новината

12.07.2012 14:15 | Видян 3475 пъти

Вики забърса гаджето на Мис БГ

Певицата Вики Терзийска забърса бившето гадже на носителката на титлата "Мис България" Гергана Гунчева - топмодела Генадий Ников.

Вокалистката на "Мастило" и манекенът са заедно от няколко месеца, но били по-влюбени от всякога. Преди няколко дни те бяха засечени да интимничат на столичен басейн.

Целувки

Докато плажували, Вики и Генадий не спирали да се гледат и галят, споделят очевидци. Те се натискали през цялото време и ходели до душовете да се разхлаждат с хладка вода. Двамата лежали на шезлонги през цялото време, но под чадърите.

Когато се показвала на слънце, Терзийска сваляла горнището на банския си, за да няма разлика след това. Тя през цялото време наблюдавала гаджето си и всячески го обгрижвала.

Вики явно е доста ревнива, защото щом забележела, че някоя девойка оглежда възлюбения й, веднага го прегръщала и започвала да го милва.

Близки до изпълнителката заявиха, че в момента тя е много щастлива с новото си гадже и е по-влюбена отвсякога.

Двамата за първи път се появиха заедно в столичен нощен клуб преди няколко месеца. И двамата обаче отказват категорично да коментират публично отношенията си.

Бивши

Преди да се залюби с Вики от "Мастило". Генадий е бил гадже с миската Гергана Гунчева. Красавицата, която вече се изявява като спортна журналистка, обаче му била шута заради местен бизнесмен.

Според запознати манекенът от "Ивет Фешън" бил много наранен от постъпката й и се вглъбил изцяло в работата си.

Дълго време не допускал жена до себе си, но накрая отворил сърцето си за Вики. Името на изпълнителката на "Твоите кафеви очи" пък дълго беше свързвано с това на футболния бос Коко Динев. Терзийска обаче отрече слуховете, че му е любовница.

източник: "Телеграф"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !