Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Митко Стоянов влиза във "Вип Брадър"

отпечатай новината

12.07.2012 16:30 | Видян 1730 пъти

Митко Стоянов влиза във

Евродепутатът Димитър  Стоянов ще е един от ВИП съквартирантите в специалното издание на "Биг брадър" през есента, научи "Всеки ден".

Синът на Капка Георгиева вече се е договорил с продуцентите на риалитито да пребивава в къщата на Големия брат и да разкрие цялата истина по време на престоя си за отношенията с пастрока си Волен Сидеров.

Шоуто на Нико Тупарев този път обещава да е много повече политическо. отколкото светско. Сигурно заради предстоящия догодина парламентарен вот много от лицата на изборната сцена сами са потърсили продуцентите и са се предложили за участие.

Един от тях е архонтът Слави Бинев, който наскоро сформира движение, с което се кани да участва в битката за депутатски места.

Политикът със скандално минало и компромисен имидж води разговори от няколко седмици с екипа на Тупарев.

За разлика от светските личности, на които обикновено се предлага хонорар, за да се съгласят да участват в риалитито и да се откъснат от живота си за няколко месеца, Бинев сам е предложил да плати, за да влезе всяка вечер в малкия екран на телевизионните зрители.

"Целта му е да си прави безплатна реклама и политическа пропаганда, затова напира толкова", убедени са от екипа на предаването.

Точно по тази причина те още се двоумят дали да приемат в къщата спорния бивш спортист. Не е ясно и как архонтът ще се понесе с независимия вече евродепутат Стоянов, който напусна "Атака" с гръм и трясък след раздялата на майка му Капка с лидера на партията.

Друго политическо име, което се върти в пространството като съквартирант, е бившият министър на икономиката Трайчо Трайков.

Той обаче не бил сигурен дали да приеме офертата на продуцентите. Сред останалите кандидат-жители на къщата са писателката Людмила Филипова, футболистът Валери Божинов и половинката му Николета, както и техните заклети врагове Ники Михайлов и Алисия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !